NetGym bokningssystem

Pass- och aktivitetsbokning

Netgym är ett webbaserat bokningssystem för tids- och resursbokning. Man kan boka träningspass för gruppträning, solarietider, personlig träning eller andra aktiviteter direkt på nätet. Denna applikation är installerad och fungerande i flera anläggningar.
Du abonnerar på bokningssystemet med månadskostnad från endast 299 SEK. Läs mer om abonnemang här

För att logga in som medlem i bokningssystemet och se hur det ser ut gör det här i demoversionen
För att kunna logga in som admin i samma demoversion, kontakta oss via kontaktsidan så får du inloggningsuppgifter. Där kan du också ställa frågor.
Funktioner
 • Anpassningsbar beroende på behov. Det finns massvis med systeminställningar du kan göra för att anpassa applikationen som du vill ha den. T.ex. antal minuter innan aktivitet man måste boka eller avboka, hur många veckor du vill visa i bokningsschemat, layout på bokningsschemat, om automatiskt email ska skickas till den som bokat vid varje bokning, begränsning av antalet aktuella bokningar, etc.

 • Flexibelt. Som admin kan du sköta en eller flera anläggningar från ett och samma ställe. Du behöver alltså inte logga in på olika platser, utan allt finns under ett gemensamt administrativt gränssnitt.
  Systemet har många inställningsmöjligheter så du själv kan anpassa det efter dina behov.

 • Aktivteter. Du väljer själv vilka aktiviteter som ska kunna bokas av medlemmarna. Du kan skapa obegränsat med aktivieter, som t.ex. spinning, crossfit, fitness, zumba, crosstrainer, pilates, yoga och solarium.

 • Medlemmar. Du skapar ett medlemsregister som kan ha obegränsat antal medlemmar där du har tillgång till alla uppgifter du behöver. Det går även att ladda upp foto för varje medlem om det skulle behövas.

 • Medlemskap. Som Admin kan du skapa obegränsat med olika typer av medlemskap (vanligt kontobaserat, klippkortsbaserat eller både och). Du anger pris (beroende på medlemskap), antal platser och eventuellt vem/vilka som är instuktör(er).

 • Inställda pass. Blir ett pass eller en hel dag med pass inställda avbokas dom enkelt och om orsak anges kan medlemmar se det i bokningskalendern.
  Som admin/intruktör kan man boka/avboka andra medlemmar. De medlemmarna får då en notifikation att en tid har blivit avbokad (Syns på Mina Sidor, eller som email eller SMS)

 • Bokningsschema. All den information du nu skapat syns i ett lättöverskådligt bokningsschema där man för musen över ett pass och får direkt se hur många platser som är lediga och vad det eventuellt kostar m.m. Du kan välja på olika layouter beroende på vilket som passar dig och dina kunder.

 • Mina sidor. Här har medlemmarna all den information de behöver med aktuella bokningar, reservbokningar, historik, eventuella avbokningar, meddelanden och medlemsuppgifter. Medlemmar och instruktörer har också ett separat schema där det endast syns de tider man bokat eller är instruktör till, se den andra bilden till vänster.
  Det går att ladda ner eller få en .ics fil mailad till sig med sina aktuella bokningar så man kan lägga in det i en annan kalender.

 • Reservbokning. Om ett pass är fullt kan medlemmar boka reservplats på detta pass. Beroende på inställningar kan medlemmen sedan få en notifikation om någon avbokar och en plats blir ledig.
  Notifikationer skickas via mail, men kan också skickas via SMS. Medlemmen kan då välja att antingen boka via länken i mailet eller gå in på hemsidan och boka som vanligt. Admin/instruktör kan naturligtvis manuellt gå in och göra reservbokning till ordinarie boking.

 • Resursbokning där medlemmar kan boka ej schemalagda tider som t.ex. personlig tränare, massage etc.
  För resursbokning finns en egen adminmeny där admin ställer in allt som gäller resursbokningen.
  Du kan ha obegränsat med scheman, bokningar och tjänster att boka, det enda som du betalar för är antalet resurser.
  Du kan bl.a. ställa in om du vill att endast medlemmar eller ej medlemmar eller både och ska kunna boka.

 • Webbshop via externt betalningssystem Medlemmar kan beställa produkter via NetGyms webbshop.
  Detta syns sedan i adminmenyn och admin tar betalt av medlemmen via valfritt externt system. Ingen ihopkoppling mellan systemen finns alltså.
  Sedan kan admin i NetGym sätta beställningen till betalt och "leverera" denna eller ställa in så den blir levererad direkt.
  Produkter man kan köpa är att överföra pengar till kontot på NetGym, köpa Klipp till klippkortkontot och medlemskap.

 • SMS-modul**. Förutom vanliga mail kan du med SMS-modulen även skicka individuella SMS till enskilda medlemmar. SMS kan också väljas att skicka som notifikation när ett pass blir avbokat/inställt eller som ett meddelande/information. Varje medlem bestämmer själva vilken typ av notifikation de vill ha. Du kan välja om medlemmen ska betala för varje SMS (dras från kontosaldot) eller få det gratis.
  ** För att skicka SMS måste konto skapas hos http://www.pixie.se/ där du kan se aktuella priser.

 • Påminnelse-SMS. Om SMS-modulen är aktiverad så kan medlemmar som har bokning beställa påminnelse-SMS som de får på valfri tid innan deras bokning börjar.

 • Mobilt gränssnitt. Medlemmar kan enkelt boka eller avboka tid via mobil eller surfplatta. Pröva själv genom länken http://netgym.creava.se/mobil.aspx

 • I statistiken kan man se hur många som är med på varje pass för att se lönsamheten. Historik finns för bokningar, konto m.m.

 • BRUCE kompatibelt. Bokningssystemet går att koppla ihop med BRUCE system. BRUCE är ett digitalt träningsmedlemskap med över 250+ gym och studios i Stockholm och Göteborg. https://www.bruce.app

 • GDPR-funktioner finns för medlemmar och admin.

 • SSL-certifikat HTTPS är en förkortning för Hypertext Transfer Protocol Secure. Det innebär enkelt förklarat att alla data som skickas mellan webbplatsen och användarens webbläsare krypteras. Tekniken bakom denna krypterade överföring kallas Secure Sockets Layer, eller SSL, och går i huvudsak ut på att varje sida har en nyckel för att dekryptera dataöverföringen så att angripare inte kan "avlyssna" överföringen och stjäla känslig information, som till exempel inloggningsuppgifter. Det minskar också avsevärt risken för att webbplatser modifieras/förfalskas eller injiceras med skadlig kod. SSL är med andra ord ett effektivt sätt att låsa ute illasinnade hackare.
  En del webbläsare indikerar webbplatser utan detta som osäkra webbplatser. Med detta certifikat så slipper du varningar vid t.ex. inloggning där det står att 'This connection is not secure' eller 'Sidan är inte säker'.

 • Färgschema. Det finns 32 olika färgscheman att välja på.


Kontakta oss via kontaktsidan om du har frågor eller funderingar.

NetGym gymbokning mitt schema

Mitt Schema

Här syns det vilka pass man har bokat och reservbokat. För instruktörer syns det även vilka pass man är instruktör för.

NetGym boka träningspass via mobilen

Bokningsschema

Boka aktivitet i mobilen. Välj via aktivitet eller dag.

NetGym Mobilbokning SMS-påminnelse

Aktuella bokningar

Aktuella bokningar i mobilversionen med SMS-påminnelse.